לוגו בית המעשר
|

שטיפת כרוב

כ"ד סיון התש"פ | 16/06/2020

אני נוהג לקנות כרוב גוש קטיף, ומוריד את השכבות הראשונות. אח”כ אני קוצץ את הכרוב במעבד מזון. ולבסוף שם את כל הכרוב בקערה עם מים וסבון ואחרי כ3 דקות שוטף הכל במסננת עם חורים גדולים, כמו מסננת פסטה.
האם זה טוב לעשות כך?

רק אוסיף,

  1. לרכוש מחברות מוכרות, עם חותם מומחה מוכר [שאז מקפידים בכרוב הקפדה מיוחדת לנקיות ממש].
  2. להתבונן חזותית על העלים לפני ההורדה או אחריה, ולוודא שאין סימנים חשודים לחרקים.
  3. אם הכל תקין, מה שאתם עושים הוא טוב מאד.