חוויאג‘
כ' אדר ב' התשע"ט | 27/03/2019
סקירה ואופן הבדיקה והשימוש – חוויאג‘
החוויאג’ איננו אלא תערובת תבלינים גם יחד.
יש תערובת המיוחדת לקפה, ויש תערובת מיוחדת לבישול.
המרכיבים העיקריים לקפה הם:
הל, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט – ראה כל אחד בערכו.
המרכיבים העיקריים למרק הם:
כורכום, כוסברה יבשה, הל, כמון ופלפל שחור – ראה כל אחד בערכו.
אבקת תבלין של חוויג’ שכבר טחון, באם היא הטחינה טרייה
[לעיני הצרכן ולכתחילה קודם הטחינה יבדוק מדגמית לוודא שהתוצרת בחזקת נקיה]
המוצר בחזקת נקי ואינו טעון בדיקה.
באם היא תוצרת מאוחסנת, יש לפזר את האבקה על גבי משטח בצבע כתום ולבדוק שאין חרקים בוגרים או זחלים, גושים או קורים.
באם נמצאה נגיעות באבקה הטחונה, הסרת הנגיעות קשה ועדיף שלא להשתמש במוצר זה.